Diensten

Robotsoftware
TRE kan robotsoftware maken, aanpassen en voorbereiden. Of dit nu eigen software is of software van derden, dit is voor TRE geen enkel probleem. Zowel ABB als FANUC (TP/KAREL)  behoren tot de mogelijkheden.

Advies
TRE kan worden ingeschakeld voor een adviserende rol. Wil je weten of een robottoepassing interessant is voor jouw werkzaamheden? Of heb je een robot project van grote omvang en heb je kennis nodig om beslissingen te kunnen maken? Dan kan TRE hierin ondersteunen. Haalbaarheidsstudies en capaciteitsberekeningen kunnen hiervoor uitgevoerd worden.

 

Installatie / inbedrijfstellen
De on-site werkzaamheden van een robotapplicatie kunnen verzorgd worden door TRE. Zowel de installatie van een applicatie als de inbedrijfstelling en afwerking worden met alle zorg gerealiseerd. TRE kan hierin zowel uitvoerend als begeleidend zijn.

Audit
Heb je een bestaande robotinstallatie welke sneller of betrouwbaarder moet gaan functioneren? Of heb je andere slepende problemen met een robotinstallatie? Dan kan TRE hier een audit op uitvoeren waarbij in vogelvlucht beoordeeld wordt wat de mogelijkheden zijn. Hierna kan op detailniveau de installatie een upgrade krijgen om zo het gewenste resultaat te kunnen behalen.

Mechanical Engineering
Bij TRE zit jarenlange ervaring in de mechanical engineering van robotapplicaties. Het ontwikkelen van werktuigen behoort tot de mogelijkheden. Hierbij kunnen vacuüm, perslucht, servo en magnetisme gecombineerd worden tot een slimme oplossing. Meerdere functies kunnen worden gecombineerd in een enkele grijperkop.

Bemiddeling en management
Heb je een robotinstallatie nodig, maar heb je niet de capaciteit om dit uit te zoeken of te begeleiden? Met een breed netwerk aan integratoren, leveranciers en zzp’ers weet TRE uitstekend de weg in de wereld van robotica. Hierdoor kan TRE optreden als een goede bemiddelaar en projectmanager.